Välj en sida

Bygg­måleri och entreprenad­måleri

Kulturmålarna är en stark stöttepelare inom byggbranschen, med byggmåleri, entreprenadmåleri, nybyggnation, renovering, tapetsering, måleri och slutfinish för hyresgäster.

Vi gör bostäder till hem

Våra arbetsprocesser är genomarbetade, tydliga och lätta att integrera med dem som används i avancerade byggprojekt. Vi ser byggmåleri som en självklar del i helheten och värderar samarbetet med andra entreprenörer. Samtidigt har vi en utbildningsplan som försäkrar oss om att vi alltid har de kunskaper, certifikat och licenser som krävs. Det gör det enkelt att samarbeta med oss.

Boooom!

Det byggs som aldrig förr. Och tur det! Enligt Boverket uppger åtta av tio kommuner att de har bostadsbrist i Sverige. Vi är oerhört stolta och glada varje gång vi får tillfället att vara med i skapandet av nya bostäder.

Engagerade medarbetare

Våra målare är vana att jobba på entreprenad, med täta tidplaner och med eget ansvarstagande i arbetet. Vi som jobbar på Kulturmålarna jobbar drivande och självständigt på byggena, du kan va trygg att lämna över jobbet till oss!

Fler bostäder ska det bli

Vi är inblandade i flera byggprojekt, på entreprenad och som underentreprenör. Under 2018 jobbade vi för Skanska med kv Kvarnbacken i Norrköping. I Linköping påbörjade vi arbetet med kv Elitseglaren för NCC.

Alla företagstjänster

Målare som klipper papp för byggmåleri och entreprenad.

Bygg- och entreprenadmåleri

Våra arbetsprocesser är genomarbetade, tydliga och lätta att integrera med dem som används i avancerade byggprojekt.

Bild på nybyggt fastighet, där Kulturmålarna gjort fastighetsmåleri.

Fastighets- och servicemåleri

Vi målar och tapetserar när nya hyresgäster ska flytta in, tar hand om ytskikt vid renovering och hanterar underhåll av era fastigheter.

Bild på industrigolv med industrimåleri

Industrigolv och -måleri

Vi tycker att nymålade industrigolv är fantastiskt vackert. Den blanka ytan som växer fram, strykning efter strykning. 

Trendspaning 2020

Årets jubileumskollektion från Alcro har fångat in de senaste 20 årens tidlösa favoritkulörer. Några utvalda kulörer är Silke, Chicken Coop, Mortel, Chai, Blåstång och Fevik. Vilken kulör är du? Your browser does not support HTML5 video.

Kvarteret Elitseglaren – fortsatt samarbete med Lundbergs

Kulturmålarna fortsätter färgsätta Östergötlands nya bostäder. På uppdrag av NCC har Kulturmålarna nu i december påbörjat uppdraget att iordningsställa 374 lägenheter som byggs i Lundbergs nya kvarter Elitseglaren i Linköping. Under året har också inflyttningen börjat i Lundbergs kvarter Kvarnbacken i Norrköping, där Kulturmålarna har fått bidra med ansvar för ytskikten i de nya lägenheterna.

Testa oss redan idag!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med en plan på hur vi kan hjälpa ditt företag eller verksamhet.

Vi ser fram emot att höra från dig

Andreas Whiss

Andreas Whiss

Daniel Bjurström

Daniel Bjurström