Välj en sida

Kulturmålarna målar med tradition och ny teknik!

Vår vision är ett måleriföretag med innovation och upptäckarlusta i kikaren och tradition och erfarenhet i verktygslådan.

Kvalitetsarbete

Kvalitet är både en fråga om ansvar och yrkesstolthet för oss, vi vill se till att du som kund är nöjd – både vid leverans och många år därefter. 

Klimat, miljö och hållbarhet

Vårt miljöarbete bygger på en långsiktighet där vi med kunskap alltid väljer bästa lösning ur miljösynpunkt.

Vårt kvalitets­arbete

Kvalitet är både en fråga om ansvar och yrkesstolthet för oss, vi vill se till att du som kund är nöjd – både vid leverans och många år därefter. Med vårt arbete Min målare får du som privatperson en och samma personliga kontakt som gör hembesöket och lyssnar på dina behov, skickar offerten, utför jobbet, städar under och efter arbetet och sen utvärderar tillsammans med dig. 

I alla våra jobb arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001 i vårt kvalitets- och miljöarbete och använder oss av följande punkter för att säkerställa våra uppdrag mot kund: Projektgenomgång, Arbetsberedning, Egenkontroll som vi tillsammans med beställaren lägger graden för objektet, Avvikelserapportering.

Klimat, miljö och hållbarhet

Vi arbetar hela tiden målmedvetet för att minska miljöpåverkan i verksamheten. Vårt miljöarbete bygger på en långsiktighet där vi med kunskap alltid väljer bästa lösning ur miljösynpunkt.Vi eftersträvar att förorsaka minsta möjliga miljöpåverkan genom att: 

  • Uppfylla lämpliga krav i miljölagstiftningen
  • Välja arbetsmetoder som är skonsamma mot miljön
  • Förebygga alla typer av föroreningar som kan uppstå på grund av verksamheten
  • Ge våra kunder korrekt och fullständig information om miljökonsekvenserna av de måleritjänster vi erbjuder.

Vilken stil är du? Trendspaning 2019

Trendspanaren Stefan Nilsson har tillsammans med Alcro lokaliserat fyra tydliga kulör- och inredningstrender för 2019. Vilken stil är du? Oavsett vilken så hjälper vi dig gärna på traven mot förverkligandet av den.

Kvarteret Elitseglaren – fortsatt samarbete med Lundbergs

Kulturmålarna fortsätter färgsätta Östergötlands nya bostäder. På uppdrag av NCC har Kulturmålarna nu i december påbörjat uppdraget att iordningsställa 374 lägenheter som byggs i Lundbergs nya kvarter Elitseglaren i Linköping. Under året har också inflyttningen börjat i Lundbergs kvarter Kvarnbacken i Norrköping, där Kulturmålarna har fått bidra med ansvar för ytskikten i de nya lägenheterna.

Boka ett gratis hembesök

Fyll i formuläret så hör vi av oss om ett kostnadsfritt hembesök.

Vi ser fram emot att höra från dig

Moa Heinefeldt

Moa Heinefeldt

Kjell Pettersson

Kjell Pettersson